Rivian

Overvejer du at investerer i Rivian Aktier? Så kan du med god fordel læse alt du skal vide om virksomheden herunder.

Rivian Automotive Inc, er en amerikansk virksomhed, som startede i 2009. Virksomheden specialiserer sig indenfor elbiler og elbils teknologi, og har allerede et par modeller på gaden. De har samtidig lavet en aftale med Amazon, om at levere eldrevne varevogne til amazons kørsel.


Rivian er en ung og ny virksomhed, og da de blev børsnoteret i 2021, havde de succes med at blive børsnoteret med en pris på ca 78 USD pr. aktie. Dette holdt dog ikke længe, og prisen begyndte med det samme at falde. Noget af faldet kan være fordi, at folk lige vil se aktien an, se hvordan virksomheden udvikler sig, og om de overhovedet er i stand til at tjene penge på deres produkter, for de har valgt at bevæge sig ind på et marked, som alle bilproducenter kæmper om, og alle bilproducenter vil være den bedste med det bedste produkt.

Så hvis man kunne tænke sig at investere i Rivian, så skal det være med en god portion tålmodighed, og en stor forståelse for virksomheden, og den måde de vælger at køre deres forretning på, for det bliver alfa/omega at de forstår at imødekomme kundernes behov, og ikke mindst en kvalitet af biler, som kan måle sig med de andre store mærker.

Hvis du kunne tænke dig at investere i aktier, eller kryptovaluta, så kan du inde på aktierdk.dk læse mere om aktier og platforme. Her kan blandt andet nævnes Nordnet og Saxo investor som begge er danske platforme, der tilbyder handel på forskellige børser verden over.

 De indberetter selv SKAT ved tab og gevinst, så her skal man bare tjekke at tallene stemmer. Der kan også nævnes Etoro som er en udenlandsk platform, som udover investering i aktier, også tilbyder investering i kryptovaluta. Etoro er billigere at investere på end fx saxo og nordnet, men de indberetter dog ikke til SKAT, så her skal man selv taste sine gevinster og tab ind.