Godt på vej med god økonomi 

Når man er ung, står mange døre åbne for én. Men der er også døre, ja somme tider porte, der skal sparkes ind for at man kan komme frem i livet. Der er meget man skal nå og tålmodigheden er begrænset. Dette er alt sammen præcis som det skal være, for det er vigtigt at få en god start på voksenlivet. Og er vejen ikke allerede ryddet for én, så må man selv tage affære.  

Er man et talentfuldt ungt menneske, skal talentet plejes bedst muligt og så tidligt som muligt. Det er nu, der skal rykkes, det gælder om at smede mens jernet er varmt og endnu kan formes. Det unge liv kræver meget arbejde, mange kontakter, stort netværk og dermed også mange cafebesøg, med de omkostninger, det medfører. 

Job eller lån? 

Mange har et studiejob som supplement til SU’en. En del optager studielån. Man kan også optage kviklån i specielle situationer. Du kan læse mere om det på denne side. Kviklån er lån, som skal betales hurtigt tilbage og har en høj rente. Til gengæld behøver man ikke et hus, som man kan sætte i pant. Man bør altid overveje det nøje, inden man låner penge. 

Men billigt er det ikke at være ung og fremadstræbende. Til gengæld er det sjovt og tiden som ungt talent på vej mod sit højeste potentiale vil man aldrig glemme. Det er nu man formes og former sig selv. Det er her grunden lægges for fremtiden. En fremtid, der forhåbentlig tegner lys og mild.  

Fuld fart med omtanke 

Det går stærkt, når fremtiden formes. Ofte så stærkt at fordybelsen og omtanken lades lidt i baggrunden. Men husk at give dig lidt tid til at tænke ind imellem. Det er sundt at fordøje og samle indtrykkene. Man skal gerne komme hel igennem.